Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър идва в България. Новината

...
Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър идва в България. Новината
Коментари Харесай

Конър Макгрегър идва в България: Какво да очакваме на MAX FIGHT 56?

Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър идва в България. Новината разтърси спортните среди у нас, а най-известният ММА войник от Ирландия идва по покана на най-престижната и най-стара бойна верига в страната - " МАX FIGHT ". Какво да чакаме от грандиозната церемония вечер - описват създателят и притежател на MAX FIGHT Любен Джубрилов и промоутърът Ангел Лесов.

Любен Джубирлов - създател и притежател на MAX FIGHT:

Обединихме старания с Ангел Лесов да създадем допустимо това Конър Макрегър да пристигна в България. MAX FIGHT потегли с ММА първоначално, само че е с 15-годишна история. В нашата платформа се построиха много състезатели през всички тези години, някои които реализираха и огромна интернационална кариера в следствие. Главната среща на вечерта ще бъде мач сред Йосиф Панов - Пепелянката и френски играч, който не е побеждаван в последните 8-9 години. Срещата е под егидата на WBO. Конър Макрегър е почнал с бокс и боят му с Мейуедър е най-големият като брутни доходи в бокса за над милиард доходи. А Мейуедър е побеждаван последно от българин. Няма по какъв начин на Конър да не му е забавно да е тук. От нашата страна са тръгнали много положителни спортисти. Имаме доста мощна битка, бокс, а това са елементи от MMA.

Традиционно на MAX FIGHT се играят няколко стила. Главният мач казахме, че ще е боксов за международната купа, 12 рунда. Другия по значимост мач е сред Боби Велев - Рой, на който предстоят още мощни победи, който ще играе с никарагуански играч. Той е с 50 места пред Боби Велев в ранглистата. Има 12 загуби, само че и 13 победи с нокаут. Школата на Антон Петров и Станислав Бахчеванов също са заложени съществено. И ще има два ММА дуела.В ММА състезателите най-често излизат от битката и бойното самбо. Имаме доста положителни школи в тези спортове у нас. В последните години има и положителни школи, които упражняват чист ММА. В международен мащаб този спорт закупи страхотни мащаби с помощта на UFC. Има заплашителен бизнес в него.

Ангел Лесов, промоутър и уредник:

Това, Конър да пристигна на твоята церемония вечер, не се е случвало на различен пазар. Говорим си с него и мениджърския му екип от края на предходната година. Това, което говорихме с Любо преди време е, че искахме да представим българските бойни спортове на международната сцена. То да бъде премесено с шоу и като цяло да има театър с изключение на боеве.

Конър Макгрегър идва като част от международното му турне за промоция на неговата марка уиски, само че той има доста сериозен интерес към българските играчи. Ние тук ще имаме мач за Световна купа в бокса от федерацията WBO. Какво ще прави Конър Макрегър е изненада какво тъкмо ще прави на MAX FIGHT 56. Ще издам дребна загадка. Мениджърът му е женен за българка. Това е основно. Той не е идвал в Европа от 2020 година. Той е напълно основан в щатите. В страна от Балканския полуостров не е идвал в никакъв случай. Как и за какво България го притегли следва да разберем на 19 октомври.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР